Müdürden Mesaj

Sevgili Öğrenciler,

Adana Meslek Yüksekokulu olarak, eğitimde temel hedefimiz; mezuniyet sonrası el becerisi gelişmiş, üstlendiği mesleki görevlerini en iyi şekilde yerine getiren, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, sorunlar karşısında çözümler üretebilen, katılımcı ve girişimci meslek elemanları yetiştirmektir.

Çağdaş eğitim, öğrenmeyi öğrenme yöntemi olarak adlandıran öğrenci merkezli sistemlerdir. Böyle bir eğitim sistemini benimseyen gerek kaliteli öğretim kadrosu, gerek sosyal ve kültürel olanakları ile öğrencilerimizi mesleki yaşamlarına daha iyi hazırlamaya çalışıyoruz.

Çukurova Üniversitesi'nin en büyük Meslek Yüksekokulu olarak Yüksekokulumuz 1.Öğretim, 2.Öğretim ve uzaktan eğitimin 15 bölüme bağlı 18 programında yaklaşık 6000 öğrenciye hizmet sunmaktadır. Öğrencilerimize her geçen gün biraz daha üniversiteye yakışır ortamlarda, nitelikli bir eğitim vermenin heyecanını yaşıyoruz.

Böyle bir ön lisans eğitimini arzu eden gençler için çok önemli bir eğitim-öğretim kurumu durumundaki Yüksekokulumuza istekli öğrencileri bekliyoruz.

Başarı ve mutluluk dileklerimle...

Prof. Dr. Faruk KARADAĞ