Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü

Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü çatısı altında;

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı örgün öğretimde eğitim-öğretime devam etmektedir.

Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, güzellik ve kişisel bakım sektörünün öncüsü olmak isteyen bireylere yönelik kapsamlı bir eğitim sunan dinamik bir alandır. Bu bölüm, öğrencilere saç kesimi, renklendirme teknikleri, makyaj sanatı, cilt bakımı ve güzellik trendleri gibi konularda geniş bir bilgi ve beceri seti kazandırarak, onları güzellik sektöründe uzmanlaşmış profesyoneller olarak yetiştirmeyi hedefler.

Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, öğrencilere teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme fırsatı sağlayarak, stajlar ve uygulamalı derslerle pratik deneyim kazanmalarına olanak tanır. Ayrıca, sektördeki yeniliklere ve müşteri beklentilerine uyum sağlamak adına güzellik trendleri ve kozmetik ürünler konusunda güncel bilgiler sunar. Saç ve Güzellik Hizmetleri Bölümü mezunları, kuaför salonları, güzellik merkezleri, spa tesisleri veya kendi işletmelerini kurarak güzellik sektöründe başarılı bir kariyere adım atabilirler.