Toptan ve Perakende Satış Bölümü

Toptan ve Perakende Satış Bölümü çatısı altında;

Emlak ve Emlak Yönetimi Programı örgün öğretimde eğitim-öğretime devam etmektedir.

Toptan ve Perakende Satış Bölümü, ticaretin dinamik dünyasında öğrencilere geniş bir iş anlayışı ve satış stratejileri konusunda bilgi kazandıran önemli bir programdır. Bu bölüm, öğrencilere perakende işletmelerin ve toptan satış sektörünün işleyişi hakkında detaylı bir anlayış sunarak, müşteri ilişkileri yönetimi, stok kontrolü, pazarlama stratejileri ve satış teknikleri gibi konularda uzmanlaşmalarını sağlamayı amaçlar.

Toptan ve Perakende Satış Bölümü, öğrencilere pratik deneyim kazandırmak için staj imkanları, saha çalışmaları ve gerçek iş projeleri gibi uygulamalı öğrenme fırsatları sunar. Ayrıca, e-ticaret, dijital pazarlama ve müşteri analitiği gibi güncel konulara odaklanarak, öğrencilerin gelişen iş dünyasına adaptasyonunu destekler. Toptan ve Perakende Satış Bölümü mezunları, perakende zincirleri, toptan satış firmaları, e-ticaret platformları veya kendi işletmelerini kurarak, satış ve pazarlama alanlarında çeşitli kariyer fırsatlarına yönelebilirler.

Emlak ve Emlak Yönetimi Programı, öğrencilere gayrimenkul sektöründe bilgi ve beceri kazandırarak, bu dinamik alanda başarılı kariyerlere adım atmalarını sağlayan bir programdır. Bu program, öğrencilere emlak değerleme, pazarlama stratejileri, kiralama süreçleri, yatırım analizi ve emlak hukuku gibi konularda kapsamlı bir eğitim sunarak, gayrimenkul sektöründeki güncel uygulamaları ve işleyişi öğrenmelerine odaklanır. Emlak ve Emlak Yönetimi Programı, öğrencilere saha deneyimi kazandırmak amacıyla stajlar, proje çalışmaları ve sektördeki uzmanlarla etkileşimli etkinlikler gibi uygulamalı öğrenme fırsatları sunar. Ayrıca, sürdürülebilir kentsel gelişim, gayrimenkul yatırım stratejileri ve küresel emlak trendleri gibi konulara odaklanarak, öğrencilerin sektörde liderlik yapabilmeleri ve geleceğin emlak profesyonelleri olmalarını destekler. Emlak ve Emlak Yönetimi Programı mezunları, emlak danışmanlığı, gayrimenkul portföy yönetimi, gayrimenkul finansmanı veya gayrimenkul geliştirme gibi çeşitli alanlarda kariyer fırsatlarına sahip olabilirler.