Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü

Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü çatısı altında;

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı örgün ve ikinci öğretimde eğitim-öğretime devam etmektedir.

Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, kültürler arası etkileşimi ve turistik deneyimleri şekillendiren profesyoneller yetiştirmeyi amaçlayan dinamik bir alandır. Bu bölüm, öğrencilere turizm sektöründeki çeşitli unsurları, otel işletmeciliği, tur organizasyonu, etkinlik yönetimi ve seyahat planlaması gibi konularda geniş bir perspektif sunarak, öğrencilerin seyahat ve eğlence sektörlerinde başarılı kariyerlere yönlendirilmesini hedefler.

Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü, öğrencilere saha çalışmaları, staj imkanları ve sektörle işbirliği içinde gerçekleştirilen projelerle pratik deneyimler kazandırarak, teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürmelerine olanak tanır. Ayrıca, sürdürülebilir turizm ve dijital pazarlama gibi güncel konulara odaklanarak, öğrencilere sektördeki yeniliklere ve değişen taleplere uyum sağlama yeteneği kazandırır. Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü mezunları, turizm şirketleri, oteller, seyahat acenteleri, etkinlik organizasyon firmaları ve destinasyon yönetimi gibi çeşitli alanlarda liderlik pozisyonlarında ve yaratıcı projelerde görev alabilecek niteliklere sahip olurlar.

Bölüm Başkanı

Bölüm Öğretim Elemanları