2022 - 2023 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Bilgi

2022 - 2023 Güz Dönemi dersleri 19 Eylül 2022 Pazartesi başlayacaktır. Uzaktan Eğitim ssisteminde kullanılacak Microsoft Teams ve LMS platformu ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir. İlan edilecek Öğretim Elemanı - Öğrenci iletişim saatleri(ders programı) ne göre canlı dersler katılım ve diğer aktiviteler(ders notu, sınav,ödev,..) için aşağıdaki bilgiler kullanılarak katılım gerçekleştirilebilir.

• Öğrenci ve Öğretim Elemanı etkileşimleri(Sanal Sınıf canlı ders anlatımları, Ders notu paylaşımı, arasınavlar,mesaj, duyuru, …vb) Microsoft Teams ve LMS Platformu üzerinden gerçekleştirilir.
  • Microsoft Teams e girişte kullanacağınız kullanıcı adı ve şifre yi   ÇÜBİS - Öğrenci İşleri Sisiteminden görebilirsiniz.
  • 2 Arasınav LMS platfomu üzerinden internet tabanlı gerçekleştirilir. LMS Platformuna erişim ÇÜBİS öğrenci işleri sistemi üzerinden gerçekleştiirilecektir.
  • Final Sınavı Adana Meslek Yüksekokulunda yapılır. Arasınavın %20 si ve Finalin % 80 i alınarak ortalama hesaplanır.