Öğrencilerimizin Dikkatine !!! Ders Kaydı Danışman Onayı Hakkında

Öğrencilerimizin Dikkatine !!!

DERS KAYDI DANIŞMAN ONAYI

Ders kaydını tamamlayan öğrencilerimizin 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında danışmanları tarafından danışman onayı yapılacaktır.

Bu süreçte, onay tamamlanana kadar ÇUBİS ders kayıt sekmesinden Onayla butonuyla ders kayıt ekranınızı sıklıkla kontrol etmeniz gerekmektedir.

Eğer öğrencinin yaptığı ders kaydı doğru ise;

Danışman kaydı inceleyip onay verecektir. Onay verildiğinde öğrenci ÇUBİS ekranında, Ders Kayıt sekmesinden Onayla diyerek ders kayıt ekranına gelecek ve Danışman Onayını Tamamla butonuna basarak ders kayıt sürecini sonlandıracaktır.

Öğrenci Danışman Onayını Tamamla butonuna bastıktan sonra ekranda "Danışman onayınız tamamlanmış durumda. Ders değişikliği yapabilmek için danışmanınız tarafından onayın kaldırılması gerekmektedir." yazısı gelecektir. Bu durumda danışman onayı tamamlanmıştır ve artık seçtiğiniz dersleri ders programına göre takip edebilirsiniz.

Eğer öğrencinin yaptığı ders kaydının düzeltilmesi gerekli ise;

Danışman kaydı inceleyip danışman onayı iptali yapacaktır. Bu durumda sizin ÇUBİS ekranından Danışman Onayı İptalini Tamamla butonuna basarak onayı iptal etmeniz gerekiyor. Bu durumda yüz yüze veya Microsoft Teams üzerinden danışmanınızla iletişime geçerek Danışman Onayı sürecini tamamlamanız gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Ders seçimlerinde tüm sorumluluk size ait olup danışmanınız sadece yol göstermektedir.