2022-2023 Güz Yarıyılı Danışman Onayını tamamlamayan öğrencilerin dikkatine

Üniversitemiz Senatosunun 08.09.2022 tarih ve 24/01 sayılı kararı ile 2022-2023 eğitim-öğretim güz yarıyılından itibaren danışman onayı uygulaması başlatılmıştır. Ancak Daire Başkanlığımıza yapılan başvurulardan ilgili yarıyılda danışman onayı yaptırmayan/danışman onayını tamamlamayan öğrencilerimizin bulunduğu anlaşılmıştır. Uygulamanın bu dönem yeni başlamış olması nedeniyle danışman onayı yapılmayan öğrencilerimize sadece bu yarıyıla mahsus olmak üzere 15.01.2023 tarihine kadar ek süre verilmiştir. Söz konusu süre içinde danışman onayı/danışman onayı tamamlama işlemini tamamlamayan öğrencilerimizin Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Kayıt Yenileme Yönergesinin 7. maddesi "Süresi içinde danışman onayı yapılmayan ders kaydı, geçersiz sayılarak iptal edilir...." hükmü uyarınca ders kaydı iptal edilecektir.